bel voor een rondleiding 0345 533880

Buitenschoolse opvang

 

Deze ruime BSO ruimte is voorzien van een keuken waar gezellig gekookt kan worden. Er is een studeerkamer waar kinderen zich even terug kunnen trekken wanneer er huiswerk gemaakt moet worden. Er zullen zowel binnen als buiten activiteiten aangeboden worden. Binnen en buiten kunnen de kinderen lekker spelen, knutselen, helpen dieren verzorgen, de moestuin onderhouden, vissen, onder begeleiding dingen maken, lekker ravotten of gewoon rustig aan doen.

Kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk zorgt voor vervoer van school naar onze opvang. De kinderen worden door onze eigen pedagogisch medewerkers gehaald met busjes en/ of een auto. Wij zorgen ervoor dat wij op school staan wanneer de school uit is. Met de desbetreffende school worden afspraken gemaakt over met name praktische zaken. In principe halen we kinderen van scholen uit Culemborg en Beusichem. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Het uurtarief voor 2020 is vastgesteld op €8,34 per uur bij een 52 weken contract. Dit tarief is inclusief vervoer van de school naar onze BSO, drinken en een versnapering, en op woensdag en vrijdagmiddag een broodmaaltijd tussen de middag. Het uurtarief van een 40 weken contract is €8,89. Een 40 weken contract biedt opvang na schooltijd aan, dus niet in schoolvakanties. De BSO tijden zijn afgestemd op de schooltijden van uw kind. Op woensdag en vrijdagmiddag van 12.00 uur tot 18.00 uur met ook de mogelijkheid van verlengde opvang tot 18.30 uur.

Kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk biedt ook vakantie opvang aan. Uw kind kan ook enkel tijdens de schoolvakanties komen. Hiervoor hebben wij een strippenkaart. De strippenkaart kan ook gecombineerd worden met een 40 weken contract. Het uurtarief voor de strippenkaart is €9,13. Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur met de mogelijkheid van verlengde opvang tot 18.30 uur.

Voor het vaststellen van de tarieven voor 2021 hebben we gekeken naar de mogelijkheden om de BSO voor u aantrekkelijk te laten blijven. Vanaf 2021 zal onze BSO standaard geopend zijn tot 18.30 uur. Mede hierdoor zien wij een daling in het uurtarief voor de BSO voor 2021. Voor het 52- weken contract hanteren wij in 2021 een uurtarief van €8,00. Dit tarief is inclusief vervoer van de school naar onze BSO, drinken en een versnapering, en op woensdag en vrijdagmiddag een broodmaaltijd tussen de middag. Het uurtarief voor een 40- weken contract is vastgesteld op €8,25. Een 40 weken contract biedt opvang na schooltijd aan tijdens de schoolweken, dus niet tijdens schoolvakanties. De BSO tijden zijn afgestemd op de schooltijden van uw kind. 

Naast deze contracten bieden wij zoals hierboven vernoemd staat ook vakantie opvang aan via een strippenkaart. Wij hanteren in 2021 voor de strippenkaart een uurtarief van €9,57.

Vanuit de overheid is de tegemoetkoming voor de BSO-opvang in 2021 vastgesteld op €7,27 per uur. 

Contractmogelijkheden

 

Wij bieden 4 contractmogelijkheden aan;

1. Opvang gedurende 52 weken, studiedagen in overleg.
2. Opvang tijdens schoolvakanties (12 weken)
3. Strippenkaart; 10 dagen vakantie opvang, geldig 1 jaar, flexibel in te zetten tijdens schoolvakanties. Uurtarief € 9,13 per uur.
4. Opvang tijdens schoolweken (40 weken)

Heeft u interesse? Bel naar 0345 533880 en vraag naar een kantoormedewerker, of mail naar [email protected]

Ga naar:

 

> Privacy
> Aanmelden
> Handige links
> Tarieven
> Openingstijden
> Kleding
> Voeding
> Algemene voorwaarden

copyright Natuurlijk Avontuurlijk 2018    -   privacyverklaring