Onze BSO op een boerderij met dieren in Culemborg

De BSO van Natuurlijk Avontuurlijk, gehouden op een boerderij met verschillende dieren in Culemborg, is voorzien van een keuken waar gezellig gekookt kan worden. Er is een studeerkamer waar kinderen zich even terug kunnen trekken wanneer er huiswerk gemaakt moet worden. Er zullen zowel binnen als buiten activiteiten aangeboden worden. Op onze BSO nabij Vianen kunnen kinderen binnen en buiten lekker spelen en knutselen. Daarnaast kunnen ze helpen bij het verzorgen van de dieren en de moestuin, vissen, ravotten en onder begeleiding dingen maken.

Spelen tussen de dieren bij onze BSO op een boerderij

De buitenschoolse opvang op onze boerderij biedt tal van voordelen voor de ontwikkeling van uw kind. Door de landelijke omgeving en de aanwezigheid van dieren, krijgen kinderen bij onze groene kinderopvang de kans om op een speelse manier de natuur en het boerderijleven te ervaren. Het leren omgaan met dieren bevordert niet alleen empathie en verantwoordelijkheidsgevoel bij kinderen, maar stimuleert ook hun nieuwsgierigheid en ontdekkingsdrang. De diverse activiteiten bij onze BSO bevorderen niet alleen de fysieke gezondheid door buiten te zijn, maar stimuleren ook een gezonde levensstijl en respect voor de natuur. Onze BSO op de boerderij is een plek waar kinderen na school kunnen ontspannen tussen de dieren, leren en groeien in een stimulerende en gezonde omgeving.

Makkelijk geregelde opvang

Ons kinderdagverblijf zorgt voor vervoer van school naar onze opvang. De kinderen worden door onze eigen pedagogisch medewerkers opgehaald met busjes en/ of een auto. Wij zorgen ervoor dat wij op school staan wanneer de school uit is. Met de desbetreffende school worden afspraken gemaakt over met name praktische zaken rondom de kinderopvang. We halen kinderen van diverse scholen uit Culemborg en Beusichem op. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Meld uw kind aan

Aarzel niet langer en meld uw kind nu aan voor onze bijzondere BSO op onze boerderij met verschillende dieren. Bij Kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk bieden we niet alleen een veilige en zorgzame plek, maar ook een unieke ervaring die de band van uw kind met de natuur en dieren versterkt. Voor meer informatie over onze BSO, de activiteiten en onze faciliteiten, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of via 0345 533880. We beantwoorden graag al uw vragen en helpen u graag bij het inschrijvingsproces.

Contractmogelijkheden

 

Wij bieden 2 contractmogelijkheden voor de BSO aan;

1. Opvang gedurende 52 weken, studiedagen in overleg.
2. Opvang tijdens schoolweken en 6 schoolvakanties (46 weken)

Heeft u interesse? Bel naar 0345 533880 en vraag naar een kantoormedewerker, of mail naar info@Natuurlijk-Avontuurlijk.nl

Ga naar:

 

Privacy
> Aanmelden
> Handige links
> Tarieven
> Openingstijden
> Kleding
> Voeding
> Algemene voorwaarden

 

 

copyright Natuurlijk Avontuurlijk 2018    -   privacyverklaring