bel voor een rondleiding 0345 533880

Buitenschoolse opvang

 

Deze ruime BSO ruimte is voorzien van een keuken waar gezellig gekookt kan worden. Er is een studeerkamer waar kinderen zich even terug kunnen trekken wanneer er huiswerk gemaakt moet worden. Er zullen zowel binnen als buiten activiteiten aangeboden worden. Binnen en buiten kunnen de kinderen lekker spelen, knutselen, helpen dieren verzorgen, de moestuin onderhouden, vissen, onder begeleiding dingen maken, lekker ravotten of gewoon rustig aan doen.

Kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk zorgt voor vervoer van school naar onze opvang. De kinderen worden door onze eigen pedagogisch medewerkers gehaald met busjes, BSO Bus en/ of een auto. Wij zorgen ervoor dat wij op school staan wanneer de school uit is. Met de desbetreffende school worden afspraken gemaakt over met name praktische zaken. We halen kinderen van diverse scholen uit Culemborg en Beusichem op. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Het uurtarief voor 2022 is vastgesteld op €8,24 per uur bij een 52 weken contract. Dit tarief is inclusief vervoer van de school naar onze BSO, drinken en een versnapering, en op woensdag en vrijdagmiddag een broodmaaltijd tussen de middag. Het uurtarief van een 40 weken contract is €8,50. Een 40 weken contract biedt opvang na schooltijd aan tijdens de schoolweken, dus niet tijdens schoolvakanties. De BSO-tijden zijn afgestemd op de schooltijden van uw kind. De BSO is standaard geopend tot 18.30 uur.

Kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk biedt ook vakantie opvang aan. Uw kind kan ook enkel tijdens de schoolvakanties komen. Hiervoor hebben wij een strippenkaart. De strippenkaart kan ook gecombineerd worden met een 40 weken contract. Het uurtarief voor de strippenkaart bedraagt in 2022 €9,86. Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur.

Vanuit de overheid is de tegemoetkoming voor de BSO-opvang in 2022 vastgesteld op €7,31 per uur.

Contractmogelijkheden

 

Wij bieden 4 contractmogelijkheden aan;

1. Opvang gedurende 52 weken, studiedagen in overleg.
2. Opvang tijdens schoolvakanties (12 weken)
3. Strippenkaart; 10 dagen vakantie opvang, geldig 1 jaar, flexibel in te zetten tijdens schoolvakanties. Uurtarief € 9,86 per uur.
4. Opvang tijdens schoolweken (40 weken)

Heeft u interesse? Bel naar 0345 533880 en vraag naar een kantoormedewerker, of mail naar info@Natuurlijk-Avontuurlijk.nl

Ga naar:

 

> Privacy
> Aanmelden
> Handige links
> Tarieven
> Openingstijden
> Kleding
> Voeding
> Algemene voorwaarden

copyright Natuurlijk Avontuurlijk 2018    -   privacyverklaring