Buitenschoolse opvang in Culemborg

Home ยป Buitenschoolse opvang in Culemborg
  • โœ“ Opvang op een boerderij
  • โœ“ Aangesloten bij de VAK
  • โœ“ Vrijblijvende rondleiding

Ik wil graag:

Bent u op zoek naar een leuke en leerzame buitenschoolse opvang voor uw kind in de buurt van Culemborg en Vianen? Bij Natuurlijk Avontuurlijk begrijpen we het belang van een stimulerende en veilige omgeving voor kinderen na schooltijd. Onze buitenschoolse opvang biedt niet alleen zorg en toezicht, maar ook een scala aan activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van uw kind. Hier kunnen ze ontspannen, spelen en leren in een huiselijke sfeer, onder begeleiding van ervaren pedagogisch medewerkers.

Unieke buitenschoolse opvang in een stimulerende omgeving

Bij onze buitenschoolse opvang staat het welzijn en de ontwikkeling van uw kind centraal. Kinderen krijgen de kans om te spelen en te leren in een natuurlijke omgeving, omringd door dieren en planten. Dit stimuleert hun creativiteit en nieuwsgierigheid. Onze BSO op een boerderij biedt niet alleen ruimte voor ontspanning en spel, maar ook de mogelijkheid om aan huiswerk te werken. Dit zorgt bij ons KDV voor een sfeer waarin plezier maken en spelenderwijs leren hand in hand gaan. Bovendien bieden onze buitenactiviteiten, zoals tuinieren en natuurverkenningen, een unieke kans voor kinderen om te leren over het milieu en duurzaamheid.

Ons dagverblijf

Wij hebben een prachtig nieuw en ruim pand ontwikkeld. Met veel licht, ruimte, huiselijke uitstraling, veel te spelen en te ontdekken. Dit is een mooie plek waar uw kind verzorgd wordt terwijl u aan het werk bent.

Het team

Wij zijn Jurgen en Annemarie Buijs en samen met onze kinderen wonen wij op onze boerderij.
Wij zijn de eigenaren en oprichters van kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk.

Ontdek onze opvang tijdens een rondleiding

Bent u nieuwsgierig geworden naar de buitenschoolse opvang van ons kinderdagverblijf? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding om de unieke sfeer te proeven. Neem contact met ons op via ons contactformulier om een rondleiding aan te vragen. Ontdek de voordelen van onze buitenschoolse opvang en hoe deze bij kan dragen aan de ontwikkeling van uw kind. We kijken ernaar uit om u en uw kind te verwelkomen.

opvang