Naschoolse opvang in Culemborg

Home ยป Naschoolse opvang in Culemborg
  • โœ“ Opvang op een boerderij
  • โœ“ Aangesloten bij de VAK
  • โœ“ Vrijblijvende rondleiding

Ik wil graag:

Naschoolse opvang bij Natuurlijk Avontuurlijk in Culemborg, nabij Vianen, is een uitstekende manier om de tijd na schooltijd voor uw kind zowel leuk als leerzaam te maken. Bij onze opvang, gericht op kinderen in de groepen 0-3 en 2-4, zorgen wij voor een balans tussen spel, ontspanning en educatieve activiteiten. Onze naschoolse opvang biedt kinderen de kans om in een prettige omgeving nieuwe vriendjes te maken en hun sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Voordelen van naschoolse opvang in een natuurlijke omgeving

De naschoolse opvang bij ons kinderdagverblijf biedt veel meer dan alleen opvang; het is een plek waar kinderen in kleine groepen kunnen spelen en leren in een natuurlijke omgeving. Bij onze BSO op een boerderij hebben we verschillende dieren en een moestuin waar de kinderen mee kunnen helpen. Dit bevordert niet alleen hun betrokkenheid bij de natuur, maar leert ze ook over verantwoordelijkheid en verzorging. Onze naschoolse opvang is de perfecte plek voor uw kind om na schooltijd te ontspannen en zich te ontwikkelen.

Ons dagverblijf

Wij hebben een prachtig nieuw en ruim pand ontwikkeld. Met veel licht, ruimte, huiselijke uitstraling, veel te spelen en te ontdekken. Dit is een mooie plek waar uw kind verzorgd wordt terwijl u aan het werk bent.

Het team

Wij zijn Jurgen en Annemarie Buijs en samen met onze kinderen wonen wij op onze boerderij.
Wij zijn de eigenaren en oprichters van kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk.

Meld uw kind vandaag nog aan

Wilt u uw kind een verrijkende naschoolse ervaring aanbieden? Meld uw kind vandaag nog aan voor onze naschoolse opvang. Bij onze opvang krijgt uw kind de mogelijkheid om in een veilige en stimulerende omgeving te groeien. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze buitenschoolse opvang? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen naar 0345 533880. We helpen u graag verder en vertellen u meer over onze unieke naschoolse opvang.

opvang