bel voor een rondleiding 0345 533880

Over ons kinderdagverblijf

 

Natuurlijk Avontuuurlijk is een professioneel kinderdagverblijf op een echte boerderij net aan de rand van Culemborg. Wij hebben plaats voor 74 kinderen van 0 tot 4 jaar, ingedeeld in 5 horizontale groepen. Dat wil zeggen twee babygroepen, een dreumesgroep en twee peutergroepen

Daarnaast hebben we 50 kindplaatsen beschikbaar voor Buitenschoolse opvang, voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Binnen deze groep hebben we een aparte 8+ groep.

Ik ben Annemarie Buijs, 42 jaar en woon met mijn man Jurgen Buijs en onze 2 kinderen op een boerderij net aan de rand van Culemborg. Wij hebben een melkveebedrijf. Onze koeien worden gemolken met een melkrobot. Dit betekent dat de koeien een speciale zender aanhebben en ze zelf bepalen wanneer ze gemolken worden.
Het idee om een kinderdagverblijf bij ons op de boerderij te beginnen is eigenlijk mede door onze eigen kinderen gekomen. Doordat we zien wat er op de boerderij te spelen, ontdekken en te leren valt zouden wij het prachtig vinden om dit ook mogelijk te maken voor elk kind. Sinds 22 april 2014 zijn we geopend en hebben al heel wat kinderen mogen ontvangen!
Een kinderdagverblijf waar kinderen lekker zichzelf kunnen zijn, en op hun eigen tempo van alles kunnen leren, ontdekken en spelen!

Volg ons op Facebook

 

Bekijk foto's, ervaringen en meer.

Ga naar:

 

> Privacy
> Aanmelden
> Handige links
> Tarieven
> Openingstijden
> Kleding
> Voeding
> Algemene VWD

copyright Natuurlijk Avontuurlijk 2018    -   privacyverklaring