Pedagogisch medewerker bij ons kinderdagverblijf in Culemborg

Home » Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf Culemborg
  • Opvang op een boerderij
  • Aangesloten bij de VAK
  • Vrijblijvende rondleiding

Ik wil graag:

De functie van pedagogisch medewerker bij ons kinderdagverblijf staat open voor enthousiaste professionals in de kinderopvang. Als pedagogisch medewerker bij ons kinderdagverblijf speelt u een cruciale rol in de ontwikkeling en het welzijn van de kinderen. Bij Natuurlijk Avontuurlijk zoeken we iemand die met passie en toewijding de dagelijkse zorg voor onze jonge bezoekers op zich neemt en bijdraagt aan een warme, stimulerende omgeving.

Wat doet een pedagogisch medewerker bij ons kinderdagverblijf?

Als pedagogisch medewerker bij ons kinderdagverblijf bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en opvang van kinderen. Uw taken variëren van het ophalen van kinderen van school voor de naschoolse opvang tot het organiseren van diverse activiteiten, vaak in de buitenlucht. U onderhoudt ook contact met ouders over de ontwikkeling en het welzijn van hun kinderen. Naast de functie van pedagogisch medewerker bieden we ook andere vacatures aan. U vindt bijvoorbeeld een interessante vacature voor leidinggevende binnen de kinderopvang. Dit zorgt voor een dynamische en veelzijdige werkomgeving.

Ons dagverblijf

Wij hebben een prachtig nieuw en ruim pand ontwikkeld. Met veel licht, ruimte, huiselijke uitstraling, veel te spelen en te ontdekken. Dit is een mooie plek waar uw kind verzorgd wordt terwijl u aan het werk bent.

Het team

Wij zijn Jurgen en Annemarie Buijs en samen met onze kinderen wonen wij op onze boerderij.
Wij zijn de eigenaren en oprichters van kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk.

Reageer nu!

Bent u geïnteresseerd in de rol van pedagogisch medewerker bij ons kinderdagverblijf? Stuur dan uw cv en motivatiebrief naar ons toe. U kunt ook contact opnemen met onze opvang via het contactformulier voor meer informatie over de functie. Dit is uw kans om deel uit te maken van een team dat zich dagelijks inzet voor de zorg en ontwikkeling van kinderen. We kijken uit naar uw reactie en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons team bij Kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk.

opvang