Groene kinderopvang in Culemborg

Home ยป Groene kinderopvang in Culemborg
  • โœ“ Opvang op een boerderij
  • โœ“ Aangesloten bij de VAK
  • โœ“ Vrijblijvende rondleiding

Ik wil graag:

Onze groene en duurzame kinderopvang in Culemborg, nabij Vianen, is een ideale omgeving voor kinderen om in contact te komen met de natuur. Tijdens de groene kinderopvang van Natuurlijk Avontuurlijk kunnen kinderen buiten spelen en leren in de frisse lucht. Ze krijgen de kans om onder begeleiding in de moestuin te werken, dieren te verzorgen en de natuur op een interactieve manier te ontdekken. Deze ervaringen zijn niet alleen leuk, maar ook enorm leerzaam en bevorderlijk voor hun ontwikkeling.

De voordelen van groene kinderopvang voor een gezonde ontwikkeling

Een groene kinderopvang biedt vele voordelen voor de ontwikkeling van uw kind. Bij onze BSO op de boerderij leren kinderen over het belang van duurzaamheid door directe interactie met dieren en planten. Door te werken met de natuur ontwikkelen kinderen spelenderwijs respect voor de natuur en zorgzaamheid voor hun omgeving. Deze vorm van duurzame kinderopvang stimuleert niet alleen een gezonde levensstijl, maar verbetert ook de cognitieve en emotionele ontwikkeling. Onze peuteropvang maakt ook gebruik van deze groene aanpak, waardoor uw kind van jongs af aan leert over het belang van duurzaam leven.

Ons dagverblijf

Wij hebben een prachtig nieuw en ruim pand ontwikkeld. Met veel licht, ruimte, huiselijke uitstraling, veel te spelen en te ontdekken. Dit is een mooie plek waar uw kind verzorgd wordt terwijl u aan het werk bent.

Het team

Wij zijn Jurgen en Annemarie Buijs en samen met onze kinderen wonen wij op onze boerderij.
Wij zijn de eigenaren en oprichters van kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk.

Meld uw kind nu aan voor onze duurzame kinderopvang

Wilt u uw kind de voordelen van een groene kinderopvang bij ons kinderdagverblijf laten ervaren? Meld uw kind dan nu aan bij onze duurzame kinderopvang. Onze aanpak combineert plezier met leren en biedt uw kind een unieke kans om te groeien in een natuurlijke en duurzame omgeving. Voor meer informatie over onze groene kinderopvang en de inschrijvingsprocedure, vult u ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0345 533880.

opvang