Kinderopvang in Culemborg

Home ยป Kinderopvang Culemborg
  • โœ“ Opvang op een boerderij
  • โœ“ Aangesloten bij de VAK
  • โœ“ Vrijblijvende rondleiding

Ik wil graag:

Bij Natuurlijk Avontuurlijk bieden we een unieke kinderopvang aan op een echte boerderij in Culemborg, op korte afstand van Vianen. Hier kunnen kinderen in een veilige en natuurlijke omgeving opgroeien, leren en spelen. Onze kinderopvang is een leerzame en leuke plek waar uw kind kan spelen in de buitenlucht, omringd door de rust van de natuur.

Spelenderwijs leren en groeien tijdens onze kinderopvang

Kinderopvang bij ons kinderdagverblijf staat in het teken van spelenderwijs leren. In kleine groepjes ontdekken kinderen de wereld om hen heen, zowel in onze groene speeltuin als door middel van educatieve spelletjes. Deze speelse aanpak zorgt voor een optimale ontwikkeling op jonge leeftijd. Bij onze kinderdagopvang bij ons KDV leert uw kind spelenderwijs en in alle veiligheid de wereld ontdekken. Bovendien stimuleren onze activiteiten de creativiteit en zelfstandigheid van elk kind, wat bijdraagt aan hun algehele ontwikkeling. Naast kinderopvang bieden wij ook peuteropvang aan, waarbij ons ervaren team zorgt dat ieder kind de aandacht en zorg krijgt die het nodig heeft. Ook voor naschoolse opvang kunt u gerust bij ons terecht.

Ons dagverblijf

Wij hebben een prachtig nieuw en ruim pand ontwikkeld. Met veel licht, ruimte, huiselijke uitstraling, veel te spelen en te ontdekken. Dit is een mooie plek waar uw kind verzorgd wordt terwijl u aan het werk bent.

Het team

Wij zijn Jurgen en Annemarie Buijs en samen met onze kinderen wonen wij op onze boerderij.
Wij zijn de eigenaren en oprichters van kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk.

Neem contact met ons op en maak kennis

Wilt u meer weten over onze kinderdagopvang en wat deze unieke setting voor uw kind kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via 0345 533880. Wij nodigen u uit om de sfeer te proeven en de faciliteiten te bekijken die onze kinderdagopvang zo bijzonder maken. Laat u verrassen door de landelijke omgeving en ontdek hoe uw kind spelenderwijs kan groeien en leren in de natuur. We kijken ernaar uit om u en uw kind te verwelkomen bij onze kinderdagopvang.

opvang